fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
Top 10 cele mai citite articole despre familie

Top 10 cele mai citite articole despre familie

Familia e un subiect vast, cuprinde atatea relații încât parcă nici nu știi la care să te gândești mai întâi. E nevoie de întrebări suplimentare, clar. Însă în același timp e cel mai frumos și emoționant lucru. Plângem când ne amintim de părinți, de copilărie, de copiii noștri, de casa părintească și de orice are legătura cu familia. Dacă e un subiect atât de vast cu siguranță poate aduce cele mai mari bucurii, dar și cele mai adânci și sfâșietoare răni. Tocmai de aceea nu este un lucru de apucat. Cu grijă și înțelepciune trebuie să ne purtăm, să vorbim și să facem fiecare lucru.

De-a lungul timpului am înțeles un lucru. Și anume că este important să aduni lucruri bune în inima ta atâta timp cât apele sunt limpezi, pentru a ști cum să reacționezi atunci când vine încercarea. Atunci când vine o problemă, nu mai ai timp să citești cărți, să întrebi prieteni, să te informezi. E prea din scurt. Atunci trebuie să acționezi. Și cum vei acționa? Unii după instinct, alții cu înțelepciune și pricepere. Cine v-a avea de câștigat? Vă las pe voi să decideți…

Așa cum am făcut într-un articol anterior un top al celor mai citite articole de pe www.pretuimfamilia.ro despre creșterea copiilor, m-am gândit să vă pun astăzi înainte un top al celor mai citite articole despre familie. Poate pentru tine au o altă ordine, însă cu siguranță sunt lucruri folositoare și utile. Spor la citit!

  1. Ce trebuie să știu înainte să mă căsătoresc?

Câteva lucruri practice, care este bine să le parcurgi, dacă te afli în acest stadiu al vieții tale. Dacă ai depășit deja acest stadiu, distribuie articolul unui prieten. Poate îi este de folos!

  1. Familie – ce înseamnă pentru mine acest cuvânt

Pentru fiecare familia poate însemna ceva diferit. Mă bucur în schimb că am avut ocazia să am părinți credincioși și cu credință în Dumnezeu care m-au ghidat în viață și m-au îndrumat către lucruri bune.

  1. Uitarea în căsnicie

Când am văzut prima dată titlul acestui articol am rămas blocată. Nu m-am gândit că ar putea fi un subiect care are importanță sau merită dezbătut, însă citind am realizat ce mare importanță are.

  1. Dacă vrei să fii o noră iubită…

O, da! Aici, dragă soție, poți găsi o mulțime de sfaturi despre cum să-ți faci partea ta, de noră, cât mai bine. Este oricum un rol cu o responsabilitate mare. Pacea între cele 2 familii poate depinde de tine… Merită să acorzi câteva minute pentru acest subiect.

  1. Ce să nu spui unei mame cu mai mulți copii

Poate fi vorba de așa ceva? O mămică a 5 copii, pasionată de scris și citit a gândit un astfel de ghid. Cu siguranță unele dintre voi veți aprecia maxim cele scrise. 😊

  1. Rugăciunea mamei

Mamele credincioase cresc copii credincioși. O astfel de mamă a avut și Sfântul Ioan Botezătorul și alți mari sfinți și oameni ai lui Dumnezeu. Timpul este scurt, sunt multe de făcut, însă dacă neglijăm partea spirituală și rugăciunea este ca și cum ne-am abandona copiii în mâna sorții.

  1. 4 aprecieri după care tânjesc bărbații

Îndrăznește să citești! Vei găsi lucruri foarte interesante care te vor ajuta să-ți cunoști mai bine partenerul!

  1. 10 aprecieri pentru soțul tău

O mămică ne zicea: „Astăzi soțul meu a venit mai supărat acasă, așa că m-am gândit să-i fac un compliment ca să-i ridic moralul. Când am văzut ce efect are asupra lui, mi-am dat seama că asta trebui să fac în fiecare zi pentru a avea armonie în casă”.

  1. Cea mai frumoasă declarație de dragoste

Suntem demodați când ne gândim la declarații? Nu mai sunt la modă? Cine stabilește asta? I-ai făcut soțului, sau soției o declarație și ai văzut că a făcut rău relației? Atunci de ce ignori atât de mult aceste lucruri?

  1. Dragă bunică

O familie fără bunici nu este completă, tocmai de aceea trebuie să ne purtăm cu grijă și delicatețe față de cei care poate ne-au spus povești atunci când eram încă mici.

 

 

Cristina Turbuțan

Leave a Reply