fbpx

Povestea Noastră

Cine Suntem.

Organizația Creștină Agape este un ONG care oferă resurse pentru creșterea copiilor(parenting), căsătorie și familie. Scopul este ca să ajute oamenii să prețuiască și să iubească mai mult familia, oferind speranță pentru viitor. Oferă părinților și soților informații de specialitate și sfaturi utile pentru a lua decizii înțelepte atât în ceea ce privește creșterea și educarea copiilor cât și pentru a forma familii mai sănătoase, mai frumoase și mai puternice.

În 2009, 2 familii din Cluj –Napoca am început această lucrare de slujire și echipare a familiilor. De atunci sute și mii de familii au beneficiat în mod real de pe urma proiectelor implementate. Zeci de alte familii din Cluj și din România, Anglia, Italia ni s-au alăturat. Sperăm să creștem impactul nostru la nivel național și internațional astfel încât zeci de mii de familii să beneficieze de pe urma proiectelor, ideilor, sfaturilor, educației pro familie pe care o promovăm.

obiective

Consiliere
Facilităm consiliere familială, individuală și în grup.

Educație
Producem materiale educative pentru familie.

Financiar
Susţinem material-financiar familii – cazuri sociale.

Valori
Credinţă, iubire, respect, comunicare, disciplină.

Echipa Agape

Pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană
Preşedinte de onoare
Ionuţ Moş
Preşedinte
Baltă Liviu
Director executiv
Braic Gabriel
Project Manager
Cristina Turbuțan
Office manager

Voluntarii Agape

Sponsori, Parteneri și Colaboratori:

Farmec SA, Napolact SA, El Ganador, Kamin Horn, Kamin Market, Colina Farms, FSA Romania, Sere Transilvania, MTI Grup, Oviva, GT Radial, New Idea, Lidatel / Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, Mitropolia Ortodoxă a Clujului, Maramureșului și Sălajului, Asociaţia Ortodoxă Oastea Domnului, AFMC Christiana, Dorcas AID România, Asociaţia Pro Prietenia, Asociaţia Preventis, Asociaţia Caritas, Programul Sf. Dimitrie Basarabov, Primăriile din Cluj-Napoca, Gherla, Baciu și Apahida, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Radio Renaşterea, Credo TV / Parohii şi biserici ortodoxe din judeţul Cluj, Şcoli şi licee din judeţul Cluj.