fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
planuri pt 2019

Planuri de început de an

2018 a rămas în urmă. Cu amintiri, vise, reușite sau eșecuri, bucurii sau neîmpliniri. Toate așa cum le-a rânduit Dumnezeu pentru fiecare dintre noi.

Și acum avem din nou în față un alt început de an: 2019. Care sperăm să fie mai…și mai… și tot așa. DAR MAI BUN cu siguranță.

În ce vrei să investești în acest nou an, acolo vei excela, sau vei performa. E oricum un an bun în care să investești în FAMILIE. Să investești resurse, timp de calitate cu copiii și cu soțul/soția. Roagă-te ca Dumnezeu să-ți deschidă mintea și să-ți dea înțelepciune ca să știi cu fiecare relație cum ai de procedat. Poate ți se pare că tu, pe puterile tale faci totul.

Dă-mi voie să-ți zic că nici cea mai bună psihologie nu-ți poate spune când este momentul potrivit pentru cel de lângă tine, să perceapă ce vrei să-i transmiți. Să perceapă astfel încât să ia atitudine. Aceasta doar Dumnezeu îți poate da, sau te poate călăuzi.

Într-un articol scris mai demult pe acest blog, “Ce poate face Iisus pentru familia ta” poți vedea mai multe despre cele ce ți-am spus.

Poate te gândești să investești mai mult timp în copii.

Îți recomand atunci să citești articolele “Crizele de isterie ale copilului. CE FACEM?” sau “4 tipuri de investiții în copiii tăi”. În copii cât traim investim și pare un sac fără fund. Însă te asigur că nu este așa. Poate fi cea mai mare împlinire din viața ta. Sau poate fi cel mai mare eșec al vieții tale. Depinde de tine, ca părinte cum gestionezi situația!

Dacă simți că încă mai ai de lucrat la relația cu soțul sau soția,

îți recomand “EXCELENȚA în FAMILIE” sau “Cum să-ți RESTABILIZEZI relația după o CEARTĂ EXPLOZIVĂ? ”. Două articole cu teme aparent opuse. Alege din acestea sau altele care le vei găsi pe blogul nostru. Dacă te interează un subiect anume, despre care ai vrea să știi mai multe, te rog să ne spui ca să scriem. Mai multe păreri pot întotdeauna fi de folos.

Dacă încă suferi pentru pierderea cuiva drag și nu găsești alinare,

Îți recomand un articol în acest sens “Speranță după pierderea cuiva drag?”. Poate te v-a ajuta.  La fel de bun ar putea fi și următorul articol, contrar titlului propus: “Luminația – semn de prețuire pentru cei dragi”.

 

Investește în relații, în familie și copii și te asigur că nu-ți va părea rău!

 

 

Cristina Turbuțan

Leave a Reply