fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
O relatie fericita se traieste nu se posteaza pe FB

O relație fericită se trăiește, nu se postează pe Facebook

Pentru unele persoane un status de pe Facebook poate avea o semnificatie mai mare decat ceea ce se întâmplă în lumea reală. Evaluăm viața cuiva bazându-ne pe fotografiile care apar pe profilul de Facebook. Și de multe ori ajungem să interpretăm greșit.

Cuplurile cu adevărat fericite nu își postează întreaga viață pe Facebook.

Când oamenii sunt fericiți cu relația lor, ei trăiesc în prezent, și nu pentru un like pe Facebook.

Dacă totul merge bine în relația lor, ei pur și simplu nu văd niciun sens pentru a pierde timpul postând online imagini și statusuri pentru a dovedi altora cât de fericiți sunt. Asta nu înseamnă că ei nu fac poze sau nu își verifică feed-ul de Facebook. Însă ce se întâmplă în viața lor este doar pentru ei, nu și pentru oamenii din jur.

Cuplurile care își prezintă viața în lumea internetului pentru ca toată lumea să vadă nu au nimic de câștigat din asta.

Citește și: Este creștinește s sărbătorim Valentine`s day?

Dezvăluirea lucrurilor personale sau chiar a problemelor personale în social media este probabil cea mai puțin eficientă metodă disponibilă pentru a-ți rezolva micile neînțelegeri. O neînțelegere se rezolvă întotdeauna în doi. O surpriză făcută doar pentru tine ar trebui să rămână doar pentru tine. O amintire destul de intimă postată doar pentru a strânge câteva zeci de like-uri nu va mai fi la fel de importantă.

Adevărata fericire vine când ești cu adevărat fericit alături de cineva pe care îl iubești.

Nu poți câștiga nimic dacă postezi cât de fericită ești pe profilul de Facebook. Bucuria trebuie să vină din a petrece timp împreună, nu din a posta poze împreună.

Nimeni nu trebuie să dovedească nimic nimănui.

Persoanele care sunt cu adevărat fericite nu au niciun interes în a-și împărtăși iubirea pe Facebook. Ei nu trebuie să dovedească nimănui că au pe cineva în viața lor și că totul merge de minune. Sunt fericiți și nici nu le pasă dacă pe profilul lor apare că sunt „într-o relație” sau nu.

Și… cel mai important lucru:

Cercetătorii au descoperit că cei care nu folosesc social media sunt, în general, mai fericiți decât cei care o fac. Pentru că aceștia nu trebuie să se compare în mod constant cu colegii, prietenii sau cunoștințele lor.

De prea multe ori uităm că tot ce contează sunt viețile noastre reale, relațiile noastre, interacțiunea cu oamenii dragi, experiențele noastre și sentimentele pe care le avem… nu un like pe Facebook.

 

 

Sursa: https://www.kudika.ro/

Leave a Reply