fbpx

Implică-te

 

Familia

Sprijinirea şi promovarea familie naturale este datoria fiecărui om. Alătură-ni-te în demersul acesta. Există milioane de români care se află de partea corectă a baricadei. Fii unul a cărui voce se face auzită prin fapte. Fii un susţinător activ! Iată câteva căi prin care poţi să îţi faci partea ta în salvarea familiei.

Cum?

Alege o formă din cele de mai jos și, cel mai important, contactează-ne! Talentul, timpul, relaţiile, ideile şi experienţa ta vor fi extrem de folositoare.

Cum te poți implica?

FII VOLUNTAR

Dacă vrei să faci diferenţa, dacă îţi pasă de oameni, dacă şi tu crezi că familia tradiţional-creştină este celula de bază a societăţii şi a Bisericii, dacă vrei să fii altfel: Fii voluntar Agape! Noi îţi oferim ocazia să te implici şi să faci parte din echipa noastră. Fii voluntar activ!Lasă-ne datele de contact şi vom reveni noi cu propuneri de colaborare!

FII PROMOTOR

Trăim într-o perioadă în care oamenii sunt într-un maraton continuu. În perpetua alergare cotidiană oamenii încep să-şi piardă sensul, ţinta, priorităţile şi valorile. Avem nevoie de tine pentru a ne ajuta să trezim conştiinţa!
Se poate ca noile generaţii să se bucure de bunăstarea şi echilibrul pe care îl poate oferi o familie sănătoasă, frumoasă şi puternică.

FII SPONSOR

Dacă consideri că familia tradiţională trebuie promovată, apărată şi consolidată, poţi să susții financiar munca noastră.Fă ca familia ta să fie o binecuvântare pentru alte familii!Asigurăm transparenţă şi raportare pentru toate familiile care se implică financiar alături de familiile noastre. Activitatea este auditată periodic sau la cerere.

Contact

Lasă-ne datele de contact şi te vom suna noi pentru a-ţi explica tot ceea ce ai nevoie să ştii pentru a deveni un colaborator Agape. Tu ai întrebările, noi avem o parte din răspunsuri la info@pretuimfamilia.ro sau 0720.060.600.