fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
De ce nu vă sună copiii și ce ar trebui să faceți ca să vă sune

De ce nu vă sună copiii și ce ar trebui să faceți ca să vă sune

Iată care sunt cele mai frecvente motive pentru care copiii nu vă sună:

  1. Îi criticați prea des.

Nu toată lumea înțelege că faceți acest lucru din dragoste și grijă, critica Dumneavoastră arată mai mult ca o dezaprobare sau o încercare de a-i jigni.

Nu uitați: copiilor le place să-i bucure pe părinți, nu să-i supere.

  1. Nu împărtășiți valorile copiilor Dumneavoastră.

V-ar plăcea să comunicați cu vreo persoană care vă spune mereu că ceea ce faceți nu are sens și care încearcă să vă explice care sunt lucrurile cele mai importante? Presupunem că nu!

De aceea este bine să vă respectați copiii și dorințele lor.

  1. Nu-i ascultați, îi întrerupeți permanent. 

Prin aceasta le arătați că nu vă interesează deloc ceea ce vă spune, doriți doar să vă demonstrați importanța atunci când discutați cu ei.

  1. Sunt supărați, dar nu vor să vă indispună.

Copilul va trebui, în acest caz, să se prefacă că este în regulă, pentru a nu vă indispune. Dar este destul de complicat să facă acest lucru, de aceea va prefera să nu vă sune o perioadă.

  1. Se tem să nu vă răpească din timp.

La momentul actual avem foarte multe activități și posibilități de a ne distra. De aceea copiii ar putea să nu vă sune deoarece le este frică să nu vă deranjeze.

  1. Încercați să-i manipulați.

Dacă vreo persoană îi roagă să facă un anumit lucru, copiii Dumneavoastră ar putea refuza. Dar când acea persoană este mama, apare o dilemă: fie renunță la planurile sale, fie aleg să nu vă ajute. Dar în ambele cazuri nu vor fi mulțumiți de rezultat.

Copiii sunt bucuroși să-și vadă părinții fericiți, iar aceștia, la rândul lor, trebuie să-i respecte și să fie mândri de ei.

 

Sursa: https://fasingur.info/

Leave a Reply