fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
Dacă soțul tău

Dacă soțul tău..

– Dacă pleacă în fiecare zi la serviciu, pentru a vă asigura o viață mai bună, nu te mai plânge că lucrează prea mult; alte soții și-ar dori așa tată pentru copiii lor!

– Dacă vine acasă la timp, direct de la muncă și se bucură să vă vadă, nu sări cu reproșuri că a uitat să ia pâine; alte femei își așteaptă soțul până spre dimineață, cu inima strânsă și ochii în lacrimi.

– Dacă petrece timp cu copiii și se joacă cu ei, nu-i mai sări în cap, că nu a strâns jucăriile și a făcut prea mult deranj. Adu-ți aminte ca există copii care tânjesc după o hârjoneală cu tata, dar nu primesc nimic.

– Dacă se oferă să facă cumpărături cu copiii, ca tu să ai o oră liberă, mulţumeşte-i. Acesta este felul lui de a te ajuta şi de a-ţi arăta că te iubeşte. Apreciază gesturile mici de dragoste, la fel ca pe cele mari. Nu toate soţiile au parte de astfel de „răsfăţ”.

– Dacă te îmbrățișează si te sărută, uneori pe fugă, să nu ți se pară puțin lucru; sunt atâtea femei care tânjesc după afecțiunea soților, dar nu au parte de ea.

– Dacă este un tată atent, iubitor, responsabil și implicat, mulțumește-I lui Dumnezeu în fiecare zi pentru această binecuvântare; există familii în jurul nostru, mai aproape decât ne imaginăm, care trăiesc în lipsuri, ceartă și suferință.

– Dacă îți aduce flori din când în când, dacă te sună să vadă ce faci tu și copiii, dacă vrea să te țină în brațe, bucură-te și fii fericită; sunt atâtea căsnicii lipsite de dragoste și respect, în care mame și tați sunt prinși, fără să găsească fericire.

– Dacă ai găsit în soțul tău un prieten, un partener, un aliat, fii recunoscătoare!! Nu-i puțin lucru să ai cu cine să-ți împarți bucuriile și problemele! Sunt atâtea femei singure care caută ceea ce ai tu, iar unele nu găsesc niciodată!

– Dacă ai un soț bun, stai mai mult în genunchi, rugându-te pentru el, pentru ca Dumnezeu să-l lumineze cu înțelepciune. O casă fericită este conlucrarea rugăciunii soției cu „conducerea” sănătoasă a soțului.

 

Scriu aceste rânduri în primul rând pentru mine!

De multe ori, luate de vârtejul vieții, uităm să fim recunoscătoare pentru multele binecuvântări primite de la Dumnezeu. Ni se par lucruri normale și le luăm ca atare; dar nu sunt! O căsnicie fericită, o familie frumoasă, copiii sanătoși sunt daruri si binefaceri din partea Domnului și trebuie să-I mulțumim mai mult pentru ele!

 

Vă las, mă duc să-i pregătesc soţului o limonadă rece, cum îi place!

 

Cuibul Ancuței

Sursa foto: unsplash.com

Leave a Reply