fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
Ce trebuie să faci înainte de a divorța

Ce trebuie să faci înainte de a divorța?

Probabil că unii dintre cei care ne urmăresc frecvent, chiar acum se gândesc la un divorț. Este alegerea lor și nimeni nu poate să le anuleze acest drept. În cadrul acestui nou articol, dorim să vă provocăm ca – înainte de a face pasul divoțului – să „pregătiți terenul”! Cu siguranță, momentul trebuie să fie ceva memorabil pentru cel sau cea care v-a provocat multă suferință, iar astăzi avem câteva sugestii pentru dumneavoastră!

Iată ce relata Mihai Coste în cartea Ilustrații, maxime și reflecții, apărută la Editura Mega în anul 2018:

Se spune că o doamnă a mers la un avocat și i-a spus: „Domnule, eu vreau să divorțez de soțul meu, dar într-un mod care să-l doară cât se poate de tare!”. Avocatul i-a zis: „Doamnă, știu eu cum să facem. Trei luni îi faci cea mai bună mâncare și te îmbraci cum știi mai elegant. După aceea ne întâlnim și înaintăm divorțul-bombă!”. Trei luni mai târziu avocatul o sună: „Doamnă, când înaintăm divorțul?”. Aceasta i-a răspuns: „Glumiți? Totul merge perfect! Cum să mai divorțez?”.

Citește și: Am fost sigură că voi avea coronavirus, dar Dumnezeu a făcut o minune

Poate vă spuneți că alţii merită o astfel de surpriză, dar nu cel sau cea care v-a fost – sau nu v-a fost – alături în ultimii ani.

Se prea poate să fie – cel puțin într-o anumită măsură – adevărat! Cu siguranță, nu vă este ușor. Probabil fiecare clipă din ultimul timp a fost un adevărat calvar! Cu toate acestea, ce-ar fi să încercați? Cu siguranță, ceva v-a adus împreună, iar acel „ceva” trebuie să mai existe sub o anumită formă. Ce-ar fi dacă ați reînvia primele emoții pe care le-ați avut, întâlnindu-vă? Dar dacă ați readuce în căsnicia voastră primele zile frumoase ale lunii de miere? Puteți să mai credeți în faptul că acest lucru este posbil, ba chiar că poate fi mai frumos decât atunci? S-ar putea să dați din cap dezaprobator, dar dacă – înainte să o faceți – ați îngenunchia pentru o scurtă rugăciune? Spuneți-i lui Dumnezeu: „Doamne, eu nu mai am putere pentru așa ceva, dar te rog să mi-o dăruiești tu. Ajută-mă să mai iubesc încă o dată!”. Apoi aplicați strategia: timp de trei luni străduiți-vă să faceți totul perfect!

Vă dorim să vă gândiți foarte bine la ceea ce trebuie să faceți înainte de a divorța!

Leave a Reply