fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
cadoul perfect de sarbatori

Cadoul perfect de Sărbători

Mai este puțin până la Crăciun și toți oamenii sunt într-o goană după cadouri și atenții pentru cei dragi. Care ar fi cadoul perfect pentru copil, soț, mamă, tată, unchi, mătușă, prietenă, soră, etc.? Și lista poate continua la nesfârșit. Cadouri și iar cadouri. Dar ce este de fapt Crăciunul? Ce sărbătorim, se mai întreabă cineva?

Cum pot să-L văd pe Pruncul Iisus, cel ce este cu adevărat sărbătorit într-atâta forfotă? Este greu așa este!

Legat de acest subiect m-am gândit să vă las câteva gânduri referitor la ce cred ca ar trebui să fie cadoul potrivit pentru cei dragi de Sărbători:

  1. Cadoul potrivit pentru soț

O atitudine plină de bunătate, de dragoste, de respect. Nimic nu cred că-l poate bucura mai mult pe soțul tău decât să știe că are o soție care îl prețuiește, îl admiră, îl respectă. O soție care nu ține cont că prima tinerețe a trecut poate. O soție care se bucură de ceea ce este el în prezent. Fără istorii și reproșuri din trecut care nu aduc decât ceartă și amărăciune.

Te încurajez să fii o astfel de soție! Atitudinea ta față de el să fie cel mai de preț CADOU de aceste Sărbători!

 

  1. Cadoul potrivit pentru copii

La copii e simplu, ar spune unii. Dacă e băiat, o mașinuță. Dacă e fată, o păpușică și problema e rezolvată. Însă cât se joacă copilul tâu cu acest cadou? O zi, două, maxim trei. Și apoi? Apoi îi trebuie alta. Doamne, cum sunt copiii în ziua de azi! Nu mai știu să se mulțumească cu puțin..

 

Oare asta să fie problema? Dar dacă i-ai oferi cadou copilului 30 de minute din timpul tău? 30 de minute în care să povestiți ca prietenii, sau să jucați jocul lui preferat. Cred că pentru copil ar fi CADOUL CEL MAI POTRIVIT!

 

  1. Cadoul potrivit pentru părinți

O dată cu trecerea anilor, bucuria părinților este să-și vadă copiii împliniți și fericiți. Fă-ți timp de aceste sărbători să-i vizitezi! Să-i colinzi! Să colindați împreună! Să petreci un timp în care să povestiți despre voi. Și apoi să-i asculți.

Cadoul potrivit pentru părinți sunteți chiar voi, umblând pe drumul cel bun în viață!

 

  1. Cadoul potrivit pentru Pruncul Iisus

Putem oare într-adevăr să-i facem un cadou de Sărbători lui Iisus? Cu siguranță! De Sărbători mai mult ca oricând. Să încercăm să-l punem pe El în centrul sărbătorii, în centrul vieții noastre. Acolo unde și trebuie să fie.

 

Astazi oamenii uită cine este sărbătoritul de Craciun. Aleargă după cadouri fără să se mai gândească la sufletul lor care este veșnic datorită lui Iisus. Pentru că într-o zi El a ales să ne ofere în dar cel mai mare cadou. Viața veșnică!

 

Tu îți dorești să primești acest CADOU?

 

Cristina Turbuțan

Leave a Reply