fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
15 Mai Ziua internationala a familiei

15 Mai – Ziua Internațională a familiei

În fiecare an, în data de 15 mai sărbătorim Ziua Internațională a familiei. Întreaga planetă sărbătorește cu noi. Și asta ne bucură. Încă rămân în picioare valorile familei tradițional-creștine. Nu știm pentru cât timp.

Este o luptă care se dă acum. Însă fiecare dintre voi poate face diferența în societatea de astăzi! Tu poți face diferența! La fel cum au făcut mulți alții care au crezut în valorile lor.

Te provocăm așadar, pentru o zi să uiți de toate planurile și de toate grijile. Să lași organizările, workshop-urile, dezvoltarea personală, evenimentele zoom, orele suplimentare la lucru, telefoanele sau orice conversații pe messenger sau whats app cu prietenii. Apoi să dedici această zi familiei tale. Celor cu care împărtășești toate lucrurile, bune și mai puțin bune. Ei îți sunt alături în orice situație. Merită! Se vor simți cu adevărat speciali.

Nu sunt multe momente ca acestea în viață, de aceea bucură-te și profită de ele!

Pe PrețuimFamilia încercăm să oferim resurse gratuite despre viața de familie tuturor celor interesați. Avem oameni cu pasiune care scriu cu drag pentru dumneavoastră. Colegii de la audio-video se străduiesc să vă ofere materiale dinamice și de calitate. Toate pentru a vă ajuta să investiți inteligent în familia dumneavoastră, să vă pregătiți pentru evenimentele care urmează să se întâmple în viață, pentru problemele care pot apărea cu soțul/soția/soacra/copilul sau adolescentul din casă. Toate acestea ajung să ne scape de sub control dacă ne iau pe nepregătite. Și o dată scăpate e greu să mai revină pe o linie de plutire. Nu imposibil, dar greu.

Dacă știi pe cineva care urmează să se căsătorească te rugăm să-i trimiți aceste articole să le citească. Sunt un minim necesar pentru pregătirea de căsătorie:

Dacă tu sau prietenii tăi aveți copii, vă punem la dispoziție câteva sfaturi de parenting:

Dacă copilul tău este adolescent și nu știi cum să-i mai faci față îți recomandăm:

Dacă ești o mamă singură, dorim să-ți fim alături cu următoarele articole:

Dacă întâmpini dificultăți în căsnicie, poate te ajută cele de mai jos:

Dacă ești în așteptarea partenerului potrivit pentru căsătorie poți citi:

 

Prețuim Familia oferă din inima resurse gratuite despre viața de familie oricărei persoane.

Dacă ți se par utile aceste informații, te rugăm să le distribui și prietenilor tăi! Mulțumim!

Leave a Reply