fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
10 idei pentru o escapada romantica

10 idei pentru o escapadă romantică

Este viața ta de cuplu tumultoasă? Sau poate este comfortabil de plictisitoare? Posibil un pic din amândouă? Indiferent cum este, conceptul cheie în cea mai bună escapadă romantică este cuvântul escapadă. Oricare îți este programul, de multe ori prinde bine o escapadă romantică cu partenerul.

Cel mai important: escapadele promovează ideea că vă iubiți cu pasiune și că sunteți motivați să vă reorganizați programul chiar și pentru 24 de ore ca să  aveți grijă și să protejați relația de cuplu care este atât de importantă.

Poate ți-a venit de mai multe ori ideea unei escapade romantice. Dar nu știi cum să o pui în practică. Aici sunt 10 idei care te vor ajuta să ai cea mai bună escapadă romantică la care te-ai gândit vreodată:

1. Foloseste-ți imaginația.

Evită locurile deja cunoscute. Alege un loc nou. În loc de hotel, încearcă o pensiune. Planifică totul până la cel mai mic detaliu. Când te gandești la o escapadă cu soția ta și poți avea parte de romantism.

2. Scrie-i o invitație.

În loc de „Vrei să mergem la plimbare?…” încearcă să-i lași asta scris pe un bilețel: „Domnul X cere permisiunea dragei lui sotii, Y,să-l însoțească, pentru un weekend romantic, la Pensiunea Z, în orasul B.’’ La o adică, puteți cumpăra o invitație gata făcută.

3. Fă toate aranjamentele personal.

Fă din escapadă un cadou adevărat și ocupă-te de toate detaliile. Poate părea un clișeu, dar călătoria este la fel de importantă ca și destinația. Și fără îndoială, escapadă romantică este o reușită când romantismul se regăsește la fiecare pas pe traseu.

4. Planifică să nu fii deranjat.

Fă toate aranjamentele necesare pentru caz de urgență, dar telefonul mobil trebuie închis. La fel și Email-ul. O escapadă romantică trebuie să fie doar atât: o escapadă.

5. Împachetează lumânări și chibrituri.

Aceasta are o dublă semnificație: nu doar niște simple lumânări romantice, ci și gânduri de iubire și considerație în avans.

6. Planifică cel puțin una pe an.

Escapadele romantice au o valoare cumulativă. Fă-le parte regulată în relația ta.

7. Notează-ți visele, dorințele etc.

Fă-ți un carnețel cu idei. Știi ce locuri îi place soției tale să viziteze, sau ce restaurante, sau ce activități distractive? Nu aștepta să intri în panică când ai 24 de ore să rezervi ceva. Faptul că ai fost atent și ai ascultat are beneficii: soția ta se va simți imortantă, vă simți că ocupă primul loc în viața ta.

8. Nu trebuie să jefuiești o bancă – stresul distruge escapada.

Nimic nu omoară romantismul ca și stresul. Economisește, caută oferte, du-te cu cortul, fă schimb de case pentru un weekend cu cineva – fă tot ce crezi că te ajută să te încadrezi în buget.

9. Organizeză dinainte.

Nu necesită un efort foarte mare să pregătești flori, ciocolată și un cadou, la destinație când sosiți. Va avea un impact imens.

10. Nu te uita la sport.

Ok? mai este nevoie să spunem asta? Din nefericire, da. Și mai bine, nu te uita la televizor deloc (doar daca ai plănuit să vizionați un film împreună). Ideea este simplă: timp petrecut împreună fără să fiți deranjați. Acesta este un cadou pe care poți să-l faci la nesfârșit.

Leave a Reply