Single Blog Title

This is a single blog caption
5 video-uri pt familia ta

Top 5 video-uri pentru familia ta

Fiecare familie este unică, este frmoasă. Este un cămin în care înflorește iubirea. E un loc din care trebuie să înflorească cele mai frumoase sentimente. Sentimente și valori care apoi sunt duse mai departe în societate.

De cele mai multe ori în relația dintre soți zac ascunse neîmpliniri și nemulțumiri pe care cei doi le acoperă. Astfel se complac într-o situație care nu este tocmai cea mai plină de pace și armonie. De ce? Pentru că, încă oamenii sunt închiși în a vorbi despre problemele lor. De frica să nu vadă alții că ei nu se înțeleg. Și ăsta ar fi un eșec. ☹ Sau să nu îi vorbească lumea.

Suntem în secolul XXI, avem o gramadă de mijloace la îndemână. Și totuși acestea nu aduc de cele mai multe ori fericirea. Avem aproape preoți care ne pot sfătui. Avem consilieri și psihologi creștini care ne pot îndruma spre ameliorarea și rezolvarea problemelor noastre. Important este doar să ne dorim acea armonie despre care vorbeam.

Îti recomand în cele ce urmează să asculți aceste video-uri scurte cu sfaturi practice atât pentru soț, cât și pentru șoție. Dacă ți se par interesante împărtășește-le cu un prieten. Poate că îi prind bine 😊

 

  1. Cine cu cine sa fie înțelegător?
  2. Iubirea și rațiunea la judecată
  3. Cum influențează atitudinea femeii atmosfera în familie?
  4. Când tăcerea este de aur?
  5. Familia creștina va dăinui

 

Video-urile sunt extrase din cadrul conferințelor pentru familii organizate de Prețuim familia și susținute de Pr. Stelian Tofană.

Vizionare plăcută!

 

Scrie un comentariu